X 
Cutremure stiri: 502

"Poşta Moldovei" şi "Poşta României" au semnat un acord de colaborare

26 iul. 2013,, 16:09   Societate
2444 2
Foto: panoramio.com
Directorul ”Poştei Moldovei”, Ştefan Munteanu, şi directorul ”Poştei României”, Ion Smeeianu, au semnat vineri un acord de colaborare. Documentul a fost semnat pentru o perioadă de 5 ani.

Potrivit Agenţiei "Infotag", documentul prevede că cele două instituţii vor moderniza serviciile poştale, vor face schimb de experienţă, vor stabili colaborări la nivel internaţional, şi vor garanta siguranţa oricărei livrări.

Directorul "Poştei României", Ion Smeeianu, a spus că "treptat poşta clasică este dată trecutului, dar noi trebuie să progresăm ca să menţinem venitul poştei la nivelul actual sau chiar să-l majorăm".

Directorul Î.S. "Poşta Moldovei", Ştefan Munteanu a recunoscut că se bucură de această realizare.

"Noi am fost în România la conferinţe, apoi ei au venit la noi şi iată că vecinii noştri ne-au propus o colaborare. Experienţa lor europeană ne va fi de folos, la noi se vor organiza instruiri care vor ridica gradul de calificare a angajaţilor şi a întreprinderii în general".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав