X 
Cutremure stiri: 506

Concertul lui Sasha Lopez, Water Day și spectacole pentru copii. Ce ne aduce weeekendul

26 iul. 2013,, 17:30   Societate
3131 0
Foto: s-maligin.ru
Sfîrșitul de săptămînă vine cu vreme însorită și călduroasă și cu multe posibilități de distracție, însă cu mai puține evenimente mondene.

În ziua de sîmbătă, mai mulți copii și adolescenți organizează ”Water Day”: o zi în care se vor bălăci și se vor stropi cu apă.

”Vara trece şi doar Facebook-ul (n.a. – rețea de socializare) se distrează. Gata! Lasă Facebook-ul şi vino la un Mega Water Day plin de culori şi surprize”, îndeamnă organizatorii. Participanții se vor bălăci în havuzurile din fața Teatrului de Operă și Balet începînd cu ora 11.00, sîmbătă.

Sasha Lopez concertează sîmbătă într-un club de noapte, împreună cu alți colegi. Intrarea este gratuită, în intervalul 23.00-24.00, iar după miezul nopții, biletele de intrare costă 200 lei.

Pentru copii și familiile lor, teatrul ”Licurici” organizează spectacole. Sîmbătă – ”Doctorul Aumădoare” și duminică – ”Salut copilărie”, cu începere de la ora 11.00.

Vă dorim un sfîrșit de săptămînă productiv!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав