Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 279
Transnistria stiri: 1461

Prisăcaru, audiat la CNA, în cazul amenințării cu moartea

30 iul. 2013,, 12:12   Politică
2777 3
Foto: press.md
Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a fost audiat de ofiţerii anticorupţie în legătură cu declaraţiile făcute precum că ar fi refuzat suma de 100 de mii de dolari oferiţi drept mită. Deși a fost audiat circa două ore, șeful fiscului a fost scurt în declarații, motivînd prin faptul că nu dorește să prejudicieze desfășurarea anchetei.

„Ofer posibilitatea ca organul de anchetă să-și facă treaba și să facă publice informațiile pe care le consideră necesare să fie făcute publice. Am făcut declarații cu privire la cele afirmate de mine în cadrul acelei emisiuni televizate. Am adus argumente pentru a confirma cele spuse și am descris circumstanțele în care am fost amenințat”, a enunțat Prisăcaru.

Ion Prisăcaru a spus că, din motiv că nu a avut probele necesare, nu s-a adresat anterior la Procuratura Generală sau la Centrul Național Anticorupție în legătură cu acest caz.

Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a declarat la data de 11 iulie că a fost ameninţat cu moartea. Mai mult, Prisăcaru a spus că i s-a oferit mită în valoare de 100 de mii de dolari după ce ar fi demascat o schemă frauduloasă, care ar fi adus prejudicii statului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав