Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 284
Transnistria stiri: 1461

RECOMPENSAT, după ce a fost UITAT într-o celulă

31 iul. 2013,, 11:14   Externe
2706 0
Foto: itar-tass.com
Un student a primit compensaţii de peste patru milioane de dolari din partea statului american. Autorităţile au încercat astfel să-şi spele păcatele după ce poliţiştii din San Diego l-au ţinut închis "din greşeală" într-o celulă, timp de cinci zile. Tînărul a stat pe întuneric, nu a primit apă şi nici mîncare.

Daniel Chong a stat captiv într-o celulă fără ferestre, nu a primit mîncare şi nici apă. Nimeni nu a trecut să-l verifice timp de cinci zile. Autorităţile americane îl reţinuseră pentru consum de marijuana, însă i-au spus că-l vor elibera. Nu s-a întîmplat asta, ba chiar poliţiştii au uitat pur şi simplu de el.

"Am făcut tot ce am putut ca să supravieţuiesc. Pare de neconceput, mă tot îndoiesc că pot uita de tine", a spus Daniel Chong. Tînărul a fost nevoit să-şi bea urina ca să supravieţuiască şi a avut halucinaţii. În cele cinci zile de captivitate, a slăbit nu mai puţin de şapte kilograme.

"Am lovit în uşă de multe, multe ori. Chiar şi vecinii de celulă începuseră să se sature de mine şi îmi spuneau să încetez. Am început să am halucinaţii din a treia zi şi o luasem razna", a mai povestit studentul.

Ajuns în pragul disperării, Daniel Chong a încercat chiar să se sinucidă. Şi-a spart ochelarii şi cu un ciob a încercat să-şi scrie un mesaj pe mînă pentru mama sa, spunînd că-i pare rău. El a fost în cele din urmă găsit de un gardian şi a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Autorităţile americane au deschis o anchetă, însă nici pînă acum n-au găsit vinovatul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав