Cutremure stiri: 501

Ministrul Recean va ataca decizia care îl impune să achite o amendă de 4 mii de lei

31 iul. 2013,, 17:08   Politică
2853 2
Foto: gardianul.md
Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, consideră nejustificată decizia Judecătoriei sectorului Centru, care a dispus amendarea ministrului cu 4000 de lei pentru neexecutarea hotărîrii instanței judecătorești privind repunerea în funcție a fostului șef al poliției criminale Ruslan Saachian. Ministrul susține că va ataca decizia în instanţa superioară.

“Instanța nu a asigurat respectarea prevederilor articolelor 455 și 456 ale Codului contravențional, astfel neasigurînd citarea lui Dorin Recean în condițiile art. 382 ale Codului contravențional. De asemenea, instanța nu a ținut cont de faptul imposibilității de a se prezenta a lui Dorin Recean. Ministerul Afacerilor Interne a remis instanţei o confirmare a faptului că Dorin Recean este în concediu, în situația în care citația emisă de instanță a fost recepționată în ziua procesului (30 iulie 2013)”, transmite MAI.

Menționăm că, în urma unor percheziții la Comisariatul General de Poliţie Chișinău, zeci de colaboratori ai Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” au descins în biroul adjunctului comisarului, Alex Loza, şi cel al şefului poliţiei criminale, Ruslan Saachian. Ulterior, cei doi au fost suspendați din funcție prin ordinul ministrului de Interne, Dorin Recean.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав