X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

A fost anunțat concursul de suplinire a funcţiei vacante de director general al CFM

1 aug. 2013,, 11:08   Societate
4219 1
Foto: dreamwidth.org
Consiliului de administraţie al ÎS ”Calea Ferată din Moldova” (CFM) anunţă desfăşurarea concursului de suplinire a funcţiei vacante de director general – administrator al CFM. Potrivit informației acordate NOI.md de surse din cadrul administrației întreprinderii, concursul este organizat în baza Regulamentului “Pentru ocuparea funcţiei vacante de administrator al întreprinderii de stat, al cărei fondator este Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor”, aprobat de ordinul ministrului nr.193 din 29 iulie 2013.

La funcția de director general al CFM pot pretinde cetățeni cu vîrsta mai mare de 30 de ani, cu studii superioare tehnice, economice sau juridice, cu vechime de muncă nu mai mică de 10 ani. Un avantaj este experiența de activitate în structura CFM. De asemenea, candidații trebuie să aibă minimum 8 ani de experiență în funcții de conducere. Pretendenții trebuie să posede cunoștințe în domeniul administrării financiare, marketing, organizarea strcuturală a întreprinderii, reorganizarea întreprinderilor, gestionarea în perioade de criză.

Candidații urmează să-și prezinte viziunile față de situația economică, infrastructura și garniturile CFM, față de reformarea și dezvoltarea întreprinderii. Un avantaj va reprezenta cunoașterea limbii engleze. Documentele pot fi prezentate în decurs de 10 zile din data afişării avizului, pînă la 9 august 2013 (ora 16.00).

Amintim că fostul director general al ÎS ”Calea Ferată din Moldova”, Vitalie Strună, a părăsit această funcție pe 20 iunie 2013, în baza ordinului semnat de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari. Vasile Strună a declarat că a plecat din dorință proprie. Interimatul funcției de director general al CFM este deținut de Sergiu Tomșa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?