X 
Cutremure stiri: 506

Muniţiile expirate din Transnistria vor fi nimicite pe loc

2 aug. 2013,, 10:24   Societate
2559 0
Foto : 4vlada.com
Pînă la sfîrşitul anului, Rusia planifică să nimicească muniţiile expirate ruse, care se află pe teritoriul Transnistriei. Lucrările vor fi executate chiar pe teritoriul nerecunoscutei rmn. Despre aceasta a comunicat, joi, viceministrul Apărării al Federaţiei Ruse, generalul de armata Dmitri Bulgakov.

Potrivit Agenţiei "Infotag" cu trimitere la sursele media din Federaţia Rusă, pentru început trebuie soluţionată problema referitoare la transportarea elementelor reciclate şi utilizarea muniţiilor pe teritoriul depozitului din Cobasna pe linia Ministerului Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse de comun cu Ucraina, Moldova şi rmn.

"Ulterior, în cadrul programului federal complex va fi organizat un concurs închis pentru îndeplinirea lucrărilor în 2013-2014. Cu învingătorul concursului se va încheia un contract", a spus el.

Potrivit lui Dmitri Bulgakov, la ora actuală, pe teritoriul Transnistriei se află 18,4 mii tone de muniţii cu termen expirat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав