X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

50 de persoane, victime ale accidentelor rutiere în weekend

6 aug. 2013,, 11:07   Societate
2267 0
Foto: trm.md
În weekendul trecut, pe teritoriul R. Moldova s-au produs 24 de accidente rutiere. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, acestea s-au soldat cu decesul a 4 persoane și traumatizarea altor 46, transmite NOI.md.

Cele mai grave accidente s-au produs în raioanele Orhei, Leova, Fălești, Hîncești și Telenești. În satul Dișcova, Orhei, un tînăr de 24 de ani a decedat după ce motocicleta la volanul căreia se afla a tamponat în bordură din cauza vitezei neadecvate. Un alt accident grav s-a produs la Făleşti, unde un șofer de 23 de ani a tamponat un bărbat de 28 de ani, care a decedat. Printre persoanele decedate în accidente se numără și un tînăr de 18 ani din Șipoteni, Hîncești, care a fost lovit de un microbuz. Lanțul accidentelor continuă cu orașul Orhei, unde, din cauza vitezei excesive, au avut de suferit 9 persoane. Un automobil s-a lovit frontal de un microbuz, la bordul căruia se mai aflau 8 pasageri, printre care și un minor. Ultima tragedie s-a produs în satul Zahareuca, Telenești, unde s-au ciocnit un automobil cu un autocar de pe ruta Bălți-Zatoca. În consecinţă, un pasager de 17 ani a decedat pe loc.

În context, INP reiterează că respectarea Regulamentului circulaţiei rutiere este obligaţia fiecărui şofer și pieton indiferent de vîrstă, statut sau funcția deținută.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав