Cutremure stiri: 504

350 kg de cîrnați confiscați de la cetățeni moldoveni, în trenul Chișinău-Moscova

26 dec. 2017,, 16:30   Economie
1973 0

350 kg de cîrnați și 75 kg de carne de origine necunoscută au fost confiscate de la cîțiva cetățeni moldoveni care circulau cu trenul Chișinău-Moscova. Produsele erau transportate fără documentele necesare.

Anunțul a fost făcut de către Rosselhoznadzor, care a menționat că importul produsului în Federația Rusă a fost împiedicat în cadrul activităților de identificare și de suprimare a canalelor de circulație ilegală a produselor agricole la stația de cale ferată „Suzemka“, relatează NOI.md.

Astfel, experții Direcției Rosselhoznadzor pentru regiunile Breansk și Smolensk au constatat că respectivele produse erau transportate de către cetățenii moldoveni fără documentele sanitar-veterinare necesare, nemarcate și cu încălcarea condițiilor de transport în trenul de pasageri №48 „Chișinău-Moscova“.

Din aceste motive, produsele nesigure sub aspect veterinar și sanitar au fost confiscate și întoarse pe teritoriul vecin sub supraveghere vamală, iar proprietarii lor au fost trași la răspundere administrativă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав