X 
Cutremure stiri: 506

31 de pretendenți la Premiul Național 2013

13 aug. 2013,, 11:30   Societate
2290 0
Foto: newsmoldova.md
Comisia pentru decernarea Premiului Naţional 2013 a calificat eligibile 31 de dosare din 37 depuse pentru decernarea Premiului Naţional, transmite serviciul de presă al Guvernului.

Din totalul dosarelor candidaţilor şi colectivelor de candidaţi înaintate la concurs, 6 dosare au fost respinse, fiindcă nu corespund întru totul cerinţelor Regulamentului cu privire la Premiul Național.

De asemenea, au fost formate 3 comisii pe domenii: ştiinţă, tehnologii, cultură şi artă. În domeniul sportului, comisia n-a fost instituită, din moment ce la concurs a fost depus doar un singur dosar.

Următoarea şedinţă a Comisiei pentru decernarea Premiului Naţional se va desfășura pe 19 august curent. În total vor fi zece premii naţionale, în valoare de cîte 100 mii lei fiecare. Acestea vor fi înmînate pentru merite deosebite în diferite domenii pe 26 august, la un eveniment festiv dedicat Zilei Independenţei R. Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав