X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Barack Obama a criticat stilul de viață al lui Kim Kardashian

15 aug. 2013,, 11:15   Showbiz
4169 0
Foto : novostimira.com.ua
Preşedintele Statelor Unite s-a alăturat armatei de critici a vedetei mondene Kim Kardashian.

Modul de viață al acesteia și a iubitului său, rapperul Kanye West, Barack Obama l-a catalogat drept rușine națională. Președintele SUA a declarat că interpretul şi soţia sa, Kim Kardashian, oferă un exemplu negativ tinerei generaţii, pentru că lasă impresia că averea este indicatorul succesului.

„Visul american obișnuia să presupună niste lucruri destul de simple: un loc de muncă stabil sau o educație solidă. Oamenii simțeau că dacă muncesc din greu, vor ajunge acolo unde își doresc. Acum s-a produs o schimbare în gîndire. Inainte nu eram expuși la toate lucrurile pe care nu le aveam, așa cum sînt expuși copiii noștri în prezent", a declarat Obama.

Președintele a mai adăugat că în trecut nu exista posibilitatea de a afla toate detaliile din viata celebrităților: ,,Înainte, tinerii nu erau preocupaţi de ceea ce poartă Kim Kardashian sau de vacanţele lui Kanye West şi nu considerau că acestea sunt un indicator al succesului".

În apărarea lui Kim imediat a sări mama ei, Kris Jenner, care a spus că este un fapt foarte ciudat că Barack Obama i-a ales pentru critici anume pe Kim și Kanye. Potrivit lui Kris Jenner, Kim Kardashian este cea mai harnică femeie din lume. "Ea nu doarme niciodata, nu se oprește niciodată și nu încetinește ritmul de lucru, oferind muncii tot ce are", - a subliniat mama lui Kardashian.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?