X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Arapu a fost luat cu împrumut de PLDM de la PCRM – declarație

15 aug. 2013,, 15:49   Politică
4837 9
Foto: privesc.eu
Deputatul liberal Valeriu Munteanu critică dur prestația noului ministru al Finanțelor, Anatol Arapu. Acesta scrie astăzi pe o rețea de socializare că noul-vechi ministru are decuplate funcțiile de gîndire și vorbire, transmite NOI.md.

”Prestația lamentabilă, aproape de semidoctism, de ieri, a noului ministru Anatol Arapu mi-a făcut impresia că acesta a fost luat cu împrumut de PLDM de la PCRM, și nu din cadrele noi ale comuniștilor, care sînt mai dezlegați la gură, ci din cei vechi, mucegăiți aproape, folosiți de Vladimir Voronin în prima garnitură guvernamentală, atunci cînd din orice declarație a vreunui ministru erau alcătuite snoave și bancuri foarte populare”, scrie Valeriu Munteanu.

Totodată, deputatul PL susține că pe Arapu nu-l ajunge mintea să lege două propoziții, nemaivorbind despre realizări. ”Imposibilitatea cronică a noului ministru al Finanțelor de a formula de sine stătător o propoziție ori chiar o frază mai măricică ne-a fortificat convingerea că noul-vechi ministru are decuplate funcțiile de gîndire și vorbire, ceea ce îi va permite să fie „foarte efectiv și prodigios” în activitatea sa”, a adăugat Valeriu Munteanu.

Ieri, 14 august, Anatol Arapu a fost instituit oficial în funcția de ministru al Finanțelor după ce fostul ministru Veaceslav Negruța a depus cerere de demisie din propria voință.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?