Cutremure stiri: 506

În Moldova, pentru prima dată va avea loc o reuniune a directorilor generali ai Aviației Civile membri ai ECAC

17 aug. 2013,, 13:39   Economie
2839 0
Foto : itar-tass.com
În perioada 29 august - 2 septembrie, la Chișinău va avea loc cea de-a 62-a ședință specială a directorilor generali ai aviației civile membri ai Conferinței Europene a Aviației Civile(ECAC), transmiteNOI.md.

Potrivit reprezentanților Autorității Aeronautice Civile, evenimentul va avea loc sub auspiciile ECAC și va fi găzduit pentru prima dată de Republica Moldova. Ordinea de zi a reuniunii prevede, printre altele, examinarea aspectelor legate de starea actuală și perspectivele de dezvoltare a transportului aerian din Republica Moldova.

În prezent, Conferința Europeană a Aviației Civile întrunește 44 de state membre și de la înființarea sa promovează dezvoltarea continuă a siguranței, eficienței și durabilității sistemului de transport aerian european. Cu alte cuvinte, armonizează politicile și practicile aviației civile în rîndurile statelor sale membre.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав