Cutremure stiri: 506

"Zerkalo nedeli" propune blocarea conductei și a flotei ruse în Sevastopol

19 aug. 2013,, 10:55   Externe
11222 14
Foto : inotv.rt.com
În condițiile unor intrigi neîncetate ale Kremlinului Ucraina ar trebui să răspundă în termenii cei mai fermi - blocînd tranzitul gazului rusesc și complicînd viața pentru Flota Mării Negre.

Despre aceasta scrie ziarul "Zerkalo nedeli", o publicație ucraineană influentă.

"Unii experți cred că este necesar să se introducă măsuri similare privind producătorii ruși, limitînd exporturile loc către Ucraina. Da, ar avea de suferit și companiile din Ucraina, dar într-un război nu se poate fără pierderi. Mai ales într-un război al nervilor. În cele din urmă, georgienii au reușit să reziste... "- notează ziarul.

Dar acest lucru nu este suficient, am putea să leorganizăm rușilor Cannes: "unn obiectiv demn de atenție - Flota Mării Negre în Crimeea. Dar ce se va întîmplă dacă vom opri pomparea gazului rusesc, de exemplu, punînd la îndoială originea lui rusă sau calitatea care nu corespunde standardelor ucrainene? Uniunea Europeană va reacționa? Trebuie să propulsăm problemele noastre la nivel internațional. Credeți că glumim? Nu, am auzit această propunere de la oameni foarte serioși. "La război ca la război", - spun ei "- dezvăluie detaliile planului de atac asupra Kremlinului publicația kieveană.

"Puțin probabil că Rusia se așteaptă la o reacție promptă din partea Ucrainei. Și pentru faptul că cunoaște valoarea autorităților ucrainene - inteligența ei, profesionalismul și patriotismul. Și pentru că în ultimii cincisprezece ani, Kievul a reacționat la toate intrigile Moscovei fie cu zîmbetul jalnic al lui Vaniukin fie cu un șuierat furios – nimic mai mult",- subliniază publicația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав