X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Au fost stabilite componențele selecționatelor de tenis ale Moldovei și Portugaliei (VIDEO)

9 sep. 2013,, 16:50   Sport
3299 0
Foto: zeep.pl
Cu o săptămînă înainte de meciul decisiv pentru calificarea în prima zonă Euro-Africană a Campionatului Mondial pe echipe ”Davis Cup by BNP Paribas” Moldova-Portugalia, antrenorii ambelor selecționate au anunțat componența echipelor.

Naționala noastră va fi reprezentată de cei mai puternici jucători de tenis din țară – Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei Ciumac și Roman Borvanov, care îl va înlocui pe Andrei Gorban. Căpitanul echipei este Iurie Gorban.

În echipa națională portugheză au intrat Joao Sousa, Gastao Elias, Pedro Sousa și Rui Machado. Căpitanul echipei – Pedro Cordeiro.

Potrivit președintei Federației de Tenis din Moldova, Marina Tauber, jucătorii echipei portugheze au ajuns deja la Chișinău și au început de antrenamentele.

Viceministrul tineretului și sportului, Dragoș Hîncu, și-a exprimat încrederea că echipa noastră este pregătită să cîștige atît moral, cît și fizic.

Naționala de tenis și antrenorii acesteia, de asemenea, sînt plini de optimism. Potrivit lor, echipa noastră este capabilă să-i învingă pe tenismenii portughezi.

"Șansele noastre de a bate adversarii sînt destul de mari, avînd în vedere că jucăm acasă. Pentru acest meci ne pregătim serios. Pînă vineri vom fi în formă bună", a declarat Radu Albot.

"Meciul va fi dificil pentru noi. Dar noi sîntem în formă bună și sperăm să cîștigăm", a mărturisit tenismanul moldovean Andrei Ciumac.

Duelul Moldova-Portugalia va avea loc la Manejul de Atletică Ușoară din Chișinău între 13 și 15 septembrie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?