X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Ana Guțu către PL: Se vede că aţi stat bine cu copiatul la şcoală

17 sep. 2013,, 16:30   Politică
5022 1
Foto: anagutu.net
Deputata din grupul liberalilor reformatori Ana Guțu acuză Partidul Liberal în frunte cu Mihai Ghimpu de plagiat. Aceasta a scris astăzi pe blogul său că sesizarea PL-ului către Curtea Constituţională pe marginea art. 13 din Constituția R. Moldova este ”un plagiat dezgustător de nivelul claselor primare”, transmite NOI.md.

”V-aţi adus aminte că sînteţi „patrioţi” ai limbii române? Vă mustră conştiinţa că aţi manifestat un retard semnificativ în raport cu valorile pe care le-aţi promovat sau, cel puţin, v-aţi angajat să le promovaţi în campaniile electorale? Cîtă genialitate în gîndirea voastră cea de pe urmă, care a născut o hăt colea sesizare la CC. Se vede că aţi stat bine cu copiatul la şcoală. După ce aţi refuzat să votaţi un guvern proeuropean, v-aţi dat seamă că barca găurită a PL-ului are nevoie urgent de cîrpituri! Să cîrpim barca găurită a PL-ului cu o sesizare la CC”, scrie Ana Guțu.

Amintim că, astăzi, Partidul Liberal a solicitat Curții Constituționale să se pronunțe pe marginea art. 13 din Constituția R. Moldova privind denumirea limbii oficiale în raport cu prevederile Declarației de independență a R. Moldova la acest capitol. Anterior, o sesizare în aceste sens a fost depusă la CC de către Ana Guțu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав