X 
Cutremure stiri: 506

Guvernul Ucrainei a aprobat decizia „crucială” privind Acordul de asociere cu UE

18 sep. 2013,, 14:30   Externe
3412 4
Foto: 3rm.info
Ucraina s-a mai apropiat cu un pas de Europa: cabinetul de miniştri al ţării a aprobat proiectul Acordului de asociere dintre Ucraina şi Uniunea Europeană, negocierile pe marginea căruia au durat din anul 2007, transmite site-ul oficial al guvernului ucrainean.

În luna martie 2012, acordul a fost parafat. Acum, după aprobarea de către guvern, propunerea de semnare a acordului va fi transmisă preşedintelui Ucrainei. Kievul speră că semnarea finală a documentului va avea loc în cadrul Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, din 28-29 noiembrie, transmite NEWSru.ua.

Proiectul acordului a fost publicat pe site-ul cabinetului de miniştri în luna august. Cea mai mare parte a documentului o constituie capitolele ce se referă la cooperarea economică. Totodată, părţile se obligă să dezvolte şi să fortifice dialogul politic, precum şi să întreprindă măsuri privind introducerea regimului fără vize, scrie ziarul "Сегодня". („Segodnea”).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав