X 
Cutremure stiri: 506

Munteanu divulgă numele liderului reformatorilor

18 sep. 2013,, 15:16   Politică
4464 1
Foto : adevarul.ro
Liderul noului Partid Liberal Reformator ar putea să fie președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean. De această părere este deputatul liberal Valeriu Munteanu, care scrie astăzi pe blogul său că Serafim Urechean ar fi oferit în chirie sediul fostei Alianțe ”Moldova Noastră”, transmite NOI.md.

„Oploşirea celor şapte pitici & Co, în fostul sediu AMN nu este şi nu poate să fie întîmplătoare, accidentală sau fără solide repere şi aranjamente politice. „Gura de aur” a şefului invizibil al piticilor a spus, neîntrebat(ă) fiind, că sediul, prea încăpător, a fost închiriat de la ”un membru al viitorului partid”, care urmează să se nască, prin chinurile grele ale fătării”, a scris Valeriu Munteanu.

Amintim că în iulie curent, liberalii reformatori au anunțat că întemeiază propriul partid. La începutul lui august, aceștia au informat în presă că formațiunea politică se va numi Partidul Liberal Reformator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав