Cutremure stiri: 506

Stela Stîngaci a fost propusă în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Italia

18 sep. 2013,, 15:51   Societate
2911 0
Foto: rnews.ro
În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, s-a propus ca Stela Stîngaci, actualul consilier al Președintelui Parlamentului, să fie numită în funcția de Ambasador al RM în Italia.

Valeriu Chiveri, viceministrul Afacerilor Externe a menționat că Stela Stîngaci este o persoană cu o experiență vastă, ea a mai fost anterior și secretar al ONU și consilier în Italia. Și-a făcut studiile la București. Cunoaște limbile engleza, franceza, italiana.

Totodată, s-a propus rechemarea lui Igor Munteanu din funcția de Ambasador în Canada și a lui Ivan Gribincea din funcția de Ambasador al Republicii Moldova în regatul Țărilor de Jos.

La rîndul său, și Ministrul Culturii, Monica Babuc, a propus numirea în funcția de viceministru a lui Igor Șarov, decanul facultății filozofie a USM. La fel, a fost confirmat în funcția de viceministru și Gheorghe Postică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав