X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

A fost găsit un nou actor pentru rolul lui James Bond (FOTO)

19 sep. 2013,, 10:55   Showbiz
5591 0
Foto: topnews.ru
Actorul Tom Hardy este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Danel Craig în rolul titular al seriei James Bond.

Starul din "Dark Knight Rises" este prima opţiune a producătorilor pentru a-i lua locul lui Craig care, conform contractului său, mai trebuie să joace în două filme din serie, iar după aceea va fi înlocuit.

Tom Hardy, 35 de ani, este descris drept "perfect pentru rolul lui James Bond" şi are şi o bună reputaţie care-l ajută să fie favoritul producătorilor.

"Este un actor respectabil, care dispune de un extraordinar catalog de filme, dar ceea ce este mai important este că orice bărbat şi-ar dori să fie ca Tom şi orice femeie şi-ar dori să fie cu Tom, ceea ce-l recomandă drept candidatul perfect pentru acest rol", conform MIGNews.com.

Potrivit MIGNews.com, "noul Bond", va fi cel mai scund agent 007vdin istorie. Cu toate acesteapotrivit tabloidelor din străinătate, cei mai mulți bărbați ncă mai doresc să fie ca el, iar femeile îl consideră sex simbol.

La rîndul său, Tom Hardy s-a declarat interesat de acest rol care a făcut celebre nume precum Sean Connery, Roger Moore sau Pierce Brosnan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав