Cutremure stiri: 506

Atenție studenți! Se dă start unui concurs cu premii valoroase

21 sep. 2013,, 09:33   Societate
3771 0
Foto : wordpress.com
Cu prilejul Săptămînii Europeane a Democraţiei Locale și a Zilelor oraşelor Tbilisi şi Chişinău, studenții sînt atenționați să se înscrie la concursul „Cel mai bun articol din Europa”. Acesta este organizat de către Primăria Tbilisi, cu suportul mai multor instituții internaționale, printre care și Primăria Chișinău, transmite NOI.md.

Concursul constă în scrierea unui eseu pe tema “Rolul şi importanţa Cartei Europene a Autonomiei Locale pentru perspectiva europeană a Georgiei şi/sau Republicii Moldova”. La concurs pot participa studenţii oricărui stat membru al Consiliului Europei, rezidenţi ai oraşelor Tbilisi şi Chişinău. Eseurile pot fi redactate în limbile engleză sau franceză, în volum de la 3 la 6 pagini şi prezentate pînă la 10 octombrie curent, informează Primăria Chișinău.

Potrivit organizatorilor, articolele pot fi transmise pe adresa [email protected], în Georgia şi [email protected] sau [email protected], în R. Moldova. Autorii celor mai bune două articole vor fi distinşi cu premii valoroase și publicarea materialelor în surse media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав