Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Andrei Razin a povestit adevărul despre conflictul cu Șatunov

26 sep. 2013,, 09:12   Showbiz
7885 0
Foto: eg.ru
Producatorul Andrei Razin este adesea acuzat de faptul că, în perioada de glorie a trupei "Laskovîi mai" a profitat de talentul tinerilor săi discipoli. În studioul emisiunii ”În direct” producătorul, care recent a împlinit 50 de ani, a spus tot adevărul.

El a făcut acest lucru în momentul în care în legătură directă cu studioul se afla Iurii Șatunov, care în caz de minciună ar putea infirma cuvintele lui Razin.

Potrivit producătorului, Iurii la momentul de glorie al formației "Laskovîi mai" era încă minor. Deaceea toate onorariile lui se acumulau în conturile tutorilor. Suma se afla într-o bancă.

- Sîntem singura formație care a declarat veniturile. La sfîrșitul anului 1990 32 de milioane de dolari, 10 dintre care erau ai lui Iura și ele au fost înghețate în conturile unei bănci foarte solide. Iar cînd Iura a vrut să ridice acești bani, nu a fost posibil, pentru că eu am semnat un contract pentru o perioadă de 50 de ani, potrivit căruia Iura va primi doar procentele din cele 10 milioane de dolari, - a spus Andrei Razin.

Atunci Andrei i-a propus lui Șatunov să-l dea în judecată. Iar banca a fost chemată și ea în instanță. Ca urmare, Curtea din Soci, unde a fost examinată cauza, a decis ca interpretul să primească toți banii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав