Cutremure stiri: 500

Streleț îndeamnă PCRM la alt tip de revoluție (VIDEO)

26 sep. 2013,, 11:40   Politică
3262 1
Foto: newsmoldova.md
Preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, își manifestă îngrijorarea în ce privește incapacitatea PCRM de a coopera cu guvernarea şi a calificat protestele comuniştilor drept show politic. Declarația a fost făcută de la tribuna parlamentului în timpul primei ședințe din sesiunea toamnă-iarnă, transmite NOI.md. Valeriu Streleț a spus că comuniștii fac uz de insinuări și speculații, cu cifre și sondaje false, intenționînd să înceapă o revoluție în octombrie.

“Cît au fost la guvernare, comuniştii au preferat să amîne rezolvarea mai multor probleme din diverse domenii. În această sesiune vom adopta strategia în domeniul educației şi Codul educaţiei. Îi îndemn pe revoluţionari să participe la efectuarea unei revoluţii în domeniul educaţiei şi să nu-şi rupă coardele vocale chemînd la revoluţie în stradă", a afirmat liderul fracţiunii PLDM.

Potrivit lui, statul are nevoie de evoluţii în mai multe domenii, nu de parade în stradă sau revoluţii de catifea. “Sper la o conlucrare eficientă în această sesiune și la un dialog constructiv cu opoziţia. Scopul nostru este constant: să ne reconstruim ţara", a declarat Valeriu Streleț.

În același timp, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a îndemnat deputații ca sesiunea toamnă-iarnă să o înceapă cu demiterea guvernului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав