Cutremure stiri: 506

Mick Jagger va deveni STRĂ-STRĂBUNIC

27 sep. 2013,, 01:15   Showbiz
2868 0
Foto : lifenews.ru
Celebrul rocker Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, la cei 70 de ani are șapte copii cu patru femei. Nepoata sa de 21 de ani, Assisi, este însărcinată cu primul său copil.

O sursă a declarat pentru publicaţia Daily Mirror că Jagger este foarte încîntat şi se aşteaptă chiar să devină stră-stră-străbunic înainte de a se retrage de pe scenă.

Cel mai mic fiu al artistului are 14 ani. Muzicianul are patru nepoți. Artist de multe ori a vorbit despre faptul cît de mult familia l-a ajutat să se afirme pe scenă. În special, Jagger a declarat că rudele l-au susținut în vremuri grele să se concentreze asupra succesului.

Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, şi una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume.

Meritele lui Jagger în domeniul muzical au fost înalt apreciate: cu ocazia aniversării a 60 de ani regina Elisabeta a II l-a consacrat pe Jagger cavaler.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав