X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Revista germană SUPERillu: Timoșenko își comandă mîncarea la un restaurant din Harkov

1 oct. 2013,, 09:30   Externe
3117 0
Foto: agerpres.ro
În timpul detenției sale Iulia Timoșenko a primit de la rude aproximativ 4 tone de produse alimentare – legume proaspete, carne, nuci și fructe, potrivit popularei reviste germane SUPERillu.

Un corespondent al publicației a vizitat închisoarea Koceanovskaia și a vorbit cu prim-adjunctul Serviciului Penitenciar de Stat, Serghei Sidorenko. După cum se știe, în presa germană adesea sînt criticate condițiile de detenție ale principalei prizoniere a Ucrainei, invocîndu-se izolarea acesteia de societate, personalul penitenciarului fiind acuzat chiar de aplicarea forței fizice asupra Iuliei Timoșenko.

Cu toate acestea, Serghei Sidorenko a descris o imagine diferită. Potrivit lui, în timpul detenției de aproape doi ani, Timoșenko a avut 408 vizite cu durata totală de 787 de ore și 33 de minute, inclusiv 323 de întîlniri cu avocații. Nu au fost puține nici vizitele politicienilor europeni și ale medicilor deținutei de la clinica "Charite" din Berlin. Fostul premier al Ucrainei se alimentează nu ca ceilalți deținuți. Ea primește în mod regulat colete de la rude și periodic își comandă mîncarea la unul dintre restaurantele din Harkov, a relatat Serghei Sidorenko, citat de SUPERillu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?