X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Ultimă oră! Leancă declară război transportului ilicit de persoane

2 oct. 2013,, 16:22   Politică
6253 9
Foto: noi.md
Prim-ministrul Iurie Leancă a solicitat instituțiilor de resort să elaboreze un mecanism, astfel ca toate rutele de transport ilicit să aibă un semn distinctiv, pentru ca să se evidențieze. Despre aceasta a anunțat Iurie Leancă, după ce mai mulți șoferi si-au exprimat nemulțumirea că sînt verificați de nenumărate ori în timpul zilei. Asta după ce Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor a lansat campania împotriva transportului ilicit de pasageri și verifică toate rutele urbane.

“V-aș solicita ca transportatorii iliciți să aibă semne distinctive, eventual plăcuțe de culoare galbenă, ca să reducem numărul de controale, dar pe de altă parte, ca să putem distinge pe cei care lucrează ilegal. Totodată, sper ca în urma sancțiunilor vor spori veniturile la buget”, a spus premierul.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor a iniţiat un plan de combatere a transportului auto ilicit de pasageri. Astfel, au fost instituite echipe mobile mixte care verifică prezența autorizațiilor la microbuzele cu pasageri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?