X 
Cutremure stiri: 502

Copilul de 4 ani dispărut aseară a fost găsit de rude

3 oct. 2013,, 12:28   Societate
2650 0
Foto: click.md
Micuțul de 4 ani din satul Ruseștii Noi, Ialoveni, care a dispărut ieri, după ora 18, a fost găsit astăzi, notează NOI.md.

Băiatul a fost găsit în stare conştientă de rudele lui, pe malul rîului Botna din apropierea localității. Ulterior, el a fost preluat de angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale și cei ai Inspectoratului de Poliţie Ialoveni și a fost transmis medicilor pentru a-l monitoriza.

Menționăm că ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Pușcașu, solicitată de NOI.md, a menționat că apelul privind dispariția copilului a parvenit ieri, după ora 21. „Angajații Serviciului Protecției Civile au fost alertați aseară pentru a căuta un copil de 4 ani. Micuțul se afla în cîmp cu părinții săi, după care aceștia l-au pierdut din vizorul lor. Astăzi, după 12 ore de căutare, băiatul a fost găsit”, a mai precizat Pușcașu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав