X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Putin se pronunță pentru înăsprirea legii privind migrația

4 oct. 2013,, 09:30   Externe
4550 0
Foto: capital.ro
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se pronunță pentru înăsprirea cerințelor față de cetățenii străini care vin la muncă în Rusia. În cadrul întrevederii cu activiștii Partidului ”Rusia Unită” Putin a propus Guvernului să analizeze în care domenii de activitate migranții pot fi înlocuiți cu localnici. În calitate de exemplu, președintele rus a numit domeniul comerțului.

”Trebuie de înăsprit legislația? Trebuie!”, a declarat Putin, amintind că un proiect în acest sens deja a fost aprobat de Duma de Stat în prima lectură. ”Pentru cei care încalcă legislația în domeniul migrației în repetate rînduri proiectul prevede și răspundere penală”, a declarat șeful de la Kremlin.

Putin a menționat că activitățile de reglementare a situației în domeniul migrației trebuie de efectuat pe mai multe direcții, inclusiv în locurile de cazare și origine a migranților. De asemenea, președintele rus a accentuat necesitatea combaterei corupției în acest domeniu. ”Organele de drept trebuie să activeze corect, nu să cadă pradă unor bani frauduloși”, a conchis Putin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?