Cutremure stiri: 506

Halle Berry a născut un băieţel la 47 de ani

7 oct. 2013,, 10:05   Showbiz
3426 0
Foto: cdn.necolebitchie.com
Actriţa Halle Berry a născut, sîmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez - transmite Mediafax.

De asemenea, la sfîrşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întorcă foarte repede la muncă după ce va naşte, subliniind că nu vrea să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa. "După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cît mai curînd posibil. Cînd am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine", a declarat actriţa.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Cei doi actori s-au căsătorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, în faţa a circa 60 de invitaţi, printre care s-au numărat mama lui Martinez, Rosemarie, şi fratele Vincent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав