X 
Cutremure stiri: 502

Evgheni Șevciuk promite în curînd "progrese serioase" în relațiile cu Rusia

8 oct. 2013,, 03:03   Politică
3256 3
Foto: gospmr.ru
Pe 7 octombrie liderul transnistrean Evgheni Șevciuk a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Farit Muhametșin. Potrivit IA REGNUM, la reuniune s-a discutat o gamă largă de probleme de interes reciproc.

În special, a fost acordată atenție protecției drepturilor și intereselor cetățenilor ruși care locuiesc în Transnistria. Este vorba despre proiectele umanitare ale Federației Ruse pe teritoriul Transnistriei, precum și privind continuarea cooperării în acest domeniu.

În timpul întîlnirii Evgheni Șevciuk și-a exprimat recunoștința Ambasadei Rusiei pentru organizarea vizitei Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril la Tiraspol.

După întîlnirea cu ambasadorul rus, Șevciuk a mers la adunarea solemnă cu ocazia aniversării a 605 ani de la înființarea orașului Bender. În discursul său la eveniment, liderul transnistrean a informat audiența că tocmai a avut loc o întîlnire cu Muhametshin unde s-a discutat despre perspectivele relațiilor dintre Rusia și Transnistria și "în curînd ne putem aștepta la progrese serioase".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав