Cutremure stiri: 502

Duster Detour, o combinaţie între Mad Max şi Terminator

9 oct. 2013,, 17:30   Ştiri Auto
1980 0

Foto: noi.md
Renault a anunţat conceptul Duster Detour, ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Johannesburg, pe 16 octombrie 2013.

„Combină puţin Mad Max cu o tuşă de Terminator, aruncă nişte pământ şi praf din Dakar şi ai reţeta perfectă pentru Renault Duster Detour”, anunţă Renault într-un comunicat de presă însoţit de primul teaser foto.
Renault Duster Detour este un show-car spectaculos, un „alter ego” al mult aclamatului SUV Renault/Dacia Duster lansat şi în Africa de Sud de la mijlocul lunii septembrie.
Conceptul este fructul unei intense colaborări dintre Renault Design Central Europe şi o casă de design specializată din Africa de Sud, cu sediul în Johannesburg. Cu o caroserie vibrantă, în două tonuri, acesta este un concept cu „C” mare – şi arată de parcă este gata să se arunce asupra tuturor competitorilor din segmentul SUV al Africii de Sud. „Am avut o plăcere imensă în integrarea unor echipamente de design cheie şi elemente care atrag atenţia la Renault Duster Detour”, a declarat Geoffrey Gardiner, director la Renault Design Central Europe.
„Acest show-car plăcut şi futuristic nu ar fi putut veni într-un moment mai bun, după ce SUV-ul Renault Duster a fost lansat recent pe piaţă, la mijlocul lunii septembrie”, a declarat Floyd Ramabulana, Product manager la Renault South Africa. „Am primit un răspuns impresionant de la potenţialii cumpărători, ce ne-au inundat site-ul şi platformele de pe reţelele sociale pentru a descoperi linia de modele Duster. Dealerii noştri sunt foarte ocupaţi în organizarea sutelor de drive-teste”.
Renault Duster Detour va fi dezvăluit pe 16 octombrie la Johannesburg International Motor Show 2013, deschis publicului în perioada 18-27 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав