Cutremure stiri: 502

Intoxicațiile alimentare se țin lanț ‒ un alt caz la Căușeni!

10 oct. 2013,, 11:07   Societate
2932 0
Foto: druzina.si
15 copii cu vîrste între 7 și 10 ani se află internați în Secția boli infecțioase a Spitalului Raional Căușeni. Copiii au fost diagnosticați cu toxicoinfecție alimentară.

Solicitat de NOI.md, directorul adjunct al spitalului a spus că la moment starea elevilor este relativ stabilă. „Copiii sînt elevi la unul dintre liceele din oraș. Sînt din clasele I-IV. Ieri, la orele amiezii, au fost internați 14 copii, astăzi a mai venit încă unul. Preventiv s-a stabilit că au intoxicație alimentară. Acum, la cantina liceului lucrează echipa de la Centrul de Sănătate Publică Căușeni. Ei au prelevat probe din bucatele de la ospătărie. Urmează să fie efectuate analize de laborator, care vor stabili exact cauza acestor infecții”, a precizat medicul.

Menționăm că cel mai recent caz de intoxicare în masă a fost cel al studenților de la Universitatea “Alecu Russo” din Bălți, iar, la începutul lunii septembrie, după ce au consumat bucate preparate la restaurantul “Golden Nica” din capitală, s-au intoxicat peste 120 de persoane, iar un bărbat de 39 de ani a decedat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав