X 
Cutremure stiri: 506

Moldova vs San Marino, ultimul meci jucat acasă de națională

11 oct. 2013,, 13:15   Sport
3478 0
Foto: unimedia.md
Moldova va înfrunta azi reprezentativa San Marino, în ultimul meci jucat pe teren propriu de selecționata condusă de Ion Caras, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014 din Brazilia.

Naționala noastră este obligată să învingă modesta adversară, care nu a acumulat niciun punct în această campanie și este cea mai slab cotată echipă națională din Europa.

Ultima partidă pe care o vor disputa tricolorii va fi pe 15 octombrie, la Podgorița, în compania naționalei Muntenegru. Astfel, selecționata noastră ar putea avea un cuvînt de spus în ceea ce privește echipele care se pot califica la turneul final. Anglia și Ucraina vor fi cu ochii pe moldoveni, pentru că dacă reușesc un rezultat de egalitate cu muntenegrenii, englezii foarte probabil vor primi bilet direct de calificare, iar Ucraina va prinde un meci de baraj.

Meciul Moldova - San Marino va începe la ora 19.00 pe stadionul Zimbru din capitală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав