Cutremure stiri: 504

Streleț acuză PCRM: Se comportă ca niște circari

11 oct. 2013,, 14:30   Politică
3356 1
Foto: noi.md
Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat, Valeriu Streleț, califică conduita deputaților PCRM, care au protestat de rînd cu credincioșii, drept o provocare. Mai mult, Streleț consideră că deputații comuniști sînt cei care au implicat în politică o parte minoritară a bisericii, iar acest lucru, potrivit lui, este o acțiune anarhică.

“Este un comportament al unor circari care nu au alte instrumente și idei decît să provoace intenționat deziderate, să agreseze polițiștii în speranța ca prin aceste acțiuni să destabilizeze situația politică. Ei încearcă să expună R. Moldova într-o lumina nefavorabila în preajma summitului de la Vilnius. Acestea au fost mizele lor pînă acum și de acum înalte. Ei își doresc nu doar revenirea la putere, dar și deturnarea Republicii Moldova de la viitorul său european”, a spus Streleț.

Astăzi și președintele parlamentului, Igor Corman, a declarat că prin acțiunile din această dimineață în cadrul protestului, PCRM își propune blocarea instituțiilor de stat, iar astăzi și blocarea activității parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав