X 
Cutremure stiri: 506

Show în capitală: socialiștii fac haz de necaz pe seama pietonalei lui Chirtoacă (VIDEO)

11 oct. 2013,, 15:52   Societate
4446 2
Foto: noi.md
Mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au înscenat astăzi inaugurarea străzii pietonale Alexandru Diordiță din centrul capitalei. Prin acțiunea dată, aceștia au luat în derîdere promisiunile primarului general Dorin Chirtoacă, care declara recent că strada va fi lansată pînă la Hramul Orașului, marcat pe 14 octombrie, transmite NOI.md.

Socialistul Ion Ceban a condamnat dur politicile promovate de primar. „L-am invitat pe Dorin Chirtoacă să taie panglica, pentru ca locuitorii oraşului să poată deja veni în această zonă împreună cu copiii, să se plimbe pe drumul pavat şi frumos amenajat, să vadă ce înseamnă oraş european, dar acesta a refuzat”, a spus Ceban.

Primăria Chișinău anunța la începutul anului curent că strada pietonală va fi inaugurată în vara acestui an. Ulterior, din motive tehnice, inaugurarea acesteia a fost amînată pentru toamnă, deși mai multe săptămîni la rînd pe această stradă nu a fost văzut nici un muncitor.

Recent însă, responsabilii de la Primărie declarau că s-ar fi ivit anumite probleme cu agenții economici, care sînt deja soluționate. În prezent, o echipă de muncitori pregătesc strada pentru pavaj. De această dată, autoritățile nu au dat nici un termen privind punerea în exploatare a pietonalei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав