X 
Cutremure stiri: 502

S-a aflat cît a costat nașterea copiilor Allei Pugaciova și a lui Maxim Galkin

12 oct. 2013,, 00:50   Showbiz
26564 1
Foto : sobesednik.ru
Cît a cîștigat mama surogat care a născut gemenii pentru Alla Pugaciova? Această întrebare și-o pune, probabil, toată lumea care discută despre știrea anului - nașterea fiului și fiicei în familia Pugaciova – Galkin.

Se pare că mama surogat a primit aceeași sumă de bani pe care ar fi primit-o de la un cuplu obișnuit.

- Am lucrat cu unele vedete. Și cele mai multe dintre ele preferă ca mama-surogat să nu știe pentru cine ea va naște copilul, - a spus Serghei Lebedev, șeful companiei care se ocupă de servicii în acest domeniu. - O persoană faimoasă încheie cu noi un contract, noi selectăm femeia potrivită cu care el nu are nevoie să se întîlnească, totul se face prin noi.

- De intermediarul și de medici poate fi ascunsă identitatea clientului mamei surogat?

- Uneori vin la noi persoanele de încredere ale vedetelor. Dar numele lor nu pot fi ascunse de noi, noi pregătim pachetul de documente pentru starea civilă pentru a obține certificatul de naștere. Avem nevoie de toate datele părinților biologici. Și la clinica care va găzdui procedura în sine este foarte dificil să se păstreze anonimatul.

Prețul mediu pentru mame surogat în Moscova – 500 -700 mii ruble, pentru gemeni suma crește, pentru naștere prin cezariană – la fel. Dar acestea sînt plăți postpartum . Este și o compensație lunară pentru hrană - 12 - 30 de mii de ruble, în funcție de aranjamente. Suplimentar se plătesc hainele, medicamentele, urmărirea sarcinii. În cazul în care mama surogat locuiește într-un alt oras, adăugați cheltuielile de călătorie și cazare în capitală. Și , desigur, serviciile de intermediere și de fertilizare in vitro. Aceasta va costa cel puțin 200 000. Și încercări, potrivit lui Maxim, au existat mai multe. Prețul pentru VIP-naștere în cel mai scump spital nu este cel mai democratic - 500 000.

Garry și Liza Galkin i-au costat pe părinți, potrivit unor estimări prudente, 2,5 milioane de ruble. Și judecînd după chipul fericit al tatălui, chiar dacă suma ar fi fost de zeci ori mai mare, s-ar merita.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав