Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1453

Renato Usatîi: "Casa neagră" a autorităților RM constituie 18 milioane de euro pe lună

14 oct. 2013,, 02:33   Politică
22308 14
Foto: alfanews.md
Acest lucru a fost anunțat la 13 octombrie de omul de afaceri rus Renato Usatîi, care a dezvăluit jurnaliștilor moldoveni informații privind reprezentanții actualei guvernări a Republicii Moldova.

" Ei toți își au conturile acolo ( în străinătate - red.) - aceste milioane de euro pe care le fură de la oameni și le plasează în conturile europene. Lichiditățile obținute ilegal, care figureaza în alianță – acesta este un punct important pentru reformatori liberali, pentru 80 % dintre liberal-democrați, 30 % - de la Partidul Democrat", - a spus omul de afaceri.

Potrivit lui, "astăzi, din contrabandă, tot felul de scheme de semicriminale se adună pe lună 17-18 milioane de euro, care rămîn în buzunarele politicienilor. Totodată Usatîi afirmă că numai "în luna curentă din contrabanda cu spirt au fost furate 5 milione de euro".

Om de afaceri rus, originar din Moldova, Renato Usatîi a organizat o conferință de presă pentru jurnaliștii moldoveni la Moscova după ce a fost forțat să părăsească Moldova. Acesta intenționa să prezinte materiale compromițătoare la adresa ex premierului Vlad Filat, liderul partidului de guvernămînt din Moldova.

De notat că canalul TV, care urma să difuzeze emisiunea, cu o zi înainte a anunțat despre "probleme tehnice", anulînd emisiunea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?