X 
Cutremure stiri: 506

Dacia Sandero este al şaselea cel mai bine vândut model din Franţa

15 oct. 2013,, 12:39   Ştiri Auto
1511 0

Foto: dacia.md
Dacia Sandero este a şasea cea mai bine vândută maşină din Franţa în primele nouă luni ale anului. Subcompacta din Mioveni are o cotă de piaţă de 2.3%, luptând cot la cot cu modelele franţuzeşti.

Dacia se descurcă de minune în Franţa, marca din Mioveni înregistrând o creştere a vânzărilor de 7.3 procente în primele nouă luni ale anului. Sandero este modelul care a reuşit să realizeze o bună parte din această creştere, drept dovadă poziţionarea subcompactei pe locul şase la vânzări în clasamentul general al pieţei auto din Franţa. În primele nouă luni ale anului, Dacia a vândut 65.291 de unităţi, având o cotă de piaţă de 4.98 procente. Rezultatul celor de la Dacia este cu atât mai impresionant cu cât piaţa din Franţa a scăzut cu 8.5 procente în aceeaşi perioadă.

Dacia Sandero a realizat o cotă de piaţă de 2.3 procente în Franţa în primele nouă luni ale anului, cu 30.181 unităţi vândute. Hatchback-ul subcompact din Mioveni a reuşit să ajungă pe al şaselea loc din Franţa în clasamentul general de vânzări de automobile noi, reuşind să fie, alături de Volkswagen Polo (clasat pe locul 10) singurul model străin în top 10 vânzări în Franţa. Creşterea vânzărilor lui Sandero poate fi justificată prin lansarea noii generaţii a modelului în 2012, care a adus numeroase elemente suplimentare în standard şi în lista de dotări opţionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав