Cutremure stiri: 502

Lamborghini Veneno Roadster, ediţie limitată la doar 9 unităţi

19 oct. 2013,, 09:09   Ştiri Auto
2001 0

Фото: Lamborghini

Primele imagini cu Lamborghini Veneno Roadster au apărut pe internet înaintea prezentării oficiale. Decapotabila ultra-exclusivistă va costa 3,3 milioane de euro.
În luna august, Stephan Winkelmann, CEO la Lamborghini, a dezvăluit că o versiune roadster a ultra-exclusivistului Veneno este planificată iar acum primele trei fotografii ale decapotabilei au apărut pe internet, înaintea debutului oficial.

Lamborghini Veneno Roadster arată practic identic cu versiunea coupe, cu excepţia acoperişului, evident.

În timp ce Lamborghini Veneno Coupe a fost construit în 4 unităţi, versiunea Roadster va fi limitată la 9 maşini, fiecare costând circa 3,3 milioane de euro.

Lamborghini Veneno Roadster are acelaşi motor ca Aventador – 6.5 litri V12 ce dezvoltă 750 CP. Astfel, „cea mai exclusivistă decapotabilă din lume” poate accelera de la 0-100 km/h în 2,8 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 350 km/h.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав