X 
Cutremure stiri: 500

Copreşedintele CUC a dezminţit zvonurile despre construcţia unei fortificaţii la hidrocentrala Dubăsari

21 oct. 2013,, 14:37   Societate
2821 0
Foto: ria.ru
Copreşedintele Comisiei Unificate de Control (CUC) din partea RM, generalul Ion Solonenco, a dezminţit afirmaţiile colegului său din partea Transnistriei despre faptul că Moldova a început la baraj construcţia unei fortificaţii.

Solicitat de corespondentul "Infotag", Ion Solonenco a declarat că "lîngă hidrocentrala Dubăsari se construieşte o staţie de autobuze, nici într-un caz o fortificaţie".

Acesta a menţionat că personal i-a explicat colegului său, Oleg Beleacov, ce fel de lucrări au loc la marginea drumului, pe partea dreaptă a Nistrului.

"Locuitorii din satele vecine trec barajul şi aşteaptă autobuzul sau rudele ce vin cu maşina. Uneori e vreme rea, iar ei sînt nevoiţi să aştepte şi cîte jumătate de oră. Unde să se adăpostească? Am decis că cea mai bună soluţie ar fi să construim o staţie de autobuze", a spus Solonenco, numind încercările lui Beleacov şi a altor oficiali ai autoproclamatei rmn de a "speria populaţia" comice.

"Este un zvon fals", a accentuat Solonenco.

Recent, copreşedintele CUC din partea Transnistriei, Oleg Beleacov, în cadrul unui interviu acordat presei locale, a numit staţia de autobuze "o construcţie de fortificare din beton şi monolit".

"Cu ce scop este construit obiectul? Unde este garanţia că nu va fi încă un punct migraţional, că nu se va efectua înregistrarea migraţiei de către partea moldovenească? Aceasta vorbeşte despre acţiunile unilaterale ale Moldovei. Este necesar un dialog", consideră Beleacov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав