Cutremure stiri: 504

SUA au ajuns într-o situație dificilă

22 oct. 2013,, 10:06   Externe
2898 0
Foto: mignews.com
La fel ca în cazul atacului asupra regimului lui Asad în Siria, în abordarea amenințării nucleare iraniene, președintele Barack Obama prin declarațiile sale necugetate a ajuns într-o situație neplăcută. Declarațiile sale cu privire la aceste două probleme au fost nefondate și nu implică consecințe.

Și într-un caz și în celălalt este vorba despre o anumită linie roșie care există în imaginația președintelui SUA și responsabilitatea pentru trecerea acesteea.

Pentru Assad în Siria aceasta a fost utilizarea de arme chimice. Dar avînd exemplul Siriei după utilizarea unor astfel de arme, Iranul poate să nu se neliniștească pentru viitorul său.

Și dacă în soluționarea problemei siriene președintele american a fost ajutat la timp de președintele Rusiei, probabil că Obama speră într-un miracol și crede că cineva din nou îi va veni în ajutor.

Între timp, în Iran este apreciată cu satisfacție nedisimulată situația dificilă în care a ajuns Obama grație observațiilor sale.

Astfel, Fars News cu referire la revista britanică " The Economist ", remarcă cu privire la recentele declarații ale președintelui SUA că Barack Obama va trebui să convingă Congresul să slăbească sancțiunile antiiraniene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав