Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4161

Streleț anunță deschis cum vor fi “curmate” următoarele MOȚIUNI ale PCRM (VIDEO)

22 oct. 2013,, 17:11   Politică
4995 4
Foto: noi.md
Liderul fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat, Valeriu Streleț, a confirmat informația că deputații planifică modificarea Regulamentului parlamentului la capitolul posibilității înaintării moțiunilor de cenzură împotriva guvernului. Despre aceasta a declarat Streleț după ședința parlamentului, în cadrul căreea a fost examinată a doua moțiune a PCRM împotriva guvernului.

“Toate aceste inițiative urmează a fi curmate. Vom propune o serie de amendamente la Regulamentul parlamentului care nu a fost demult atins și care conține carențe . Spre exemplu, tema de astăzi putea să se încadreze în limita unei moțiuni simple pentru ca să nu fie prezent în sala tot guvernul. De asemenea, propunem să modificăm procedura înaintării moțiunilor. Sintagma “cu aceeași motivație” ar putea fi eliminată”, a spus Streleț.

Menționăm că, în cazul în care sintagmă „cu aceeaşi motivaţie” se elimină, fracțiunea, moțiunea căreia a fost respinsă de parlament, nu va avea posibilitatea să înainteze o nouă moțiune în aceeași sesiune parlamentară. Astăzi, după ce parlamentul a respins din nou moțiunea PCRM, deputații Partidului Comuniștilor au declarat că asemenea moțiuni vor mai fi înaintate, deoarece există un șir de probleme cu care guvernul se confruntă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав