X 
Cutremure stiri: 506

Artur Reșetnicov a inclus Guvernul Republicii Moldova în "lista neagră"

23 oct. 2013,, 11:17   Politică
3843 4
Foto: tribuna.md
Deputatul Parlamentului R. Moldova din partea PCRM Artur Reșetnicov, vorbind marți în cadrul ședinței Parlamentului, a declarat că guvernul Leancă va ajunge " în lista neagră a poporului" pentru că a cedat teritoriul Transnistriei.

Reșetnicov a declarat că decizia guvernului de a instala posturi migraționale la granița cu nerecunoscuta rmn a fost luată fără consultare cu comunitatea internațională și societatea civilă a țării. Deputatul a amintit că unii participanți la tratativele în formatul 5 +2 și-au exprimat deja îngrijorarea cu privire la decizia unilaterală a Chișinăului.

"Decizia autorităților amenință pacea și liniștea. Recent conflictul din Transnistria a fost numit înghețat. Leancă l-a dezghețat și l-a minat. Autoritățile au instaurat un al doilea Zid al Berlinului pe Nistru " – îl citează pe Reșetnicov ziarul " Panorama ".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав