X 
Cutremure stiri: 506

La Washington în următoarele luni se așteaptă un "baby boom"

25 oct. 2013,, 02:26   Externe
2569 0
Foto: gorod55.ru
După două săptămîni de concediu forțat al angajaților agențiilor guvernamentale din SUA, mulți se așteaptă la un baby boom, ca o consecință pozitivă rară a crizei bugetare, scrie The Washington Times. Acest lucru va afecta, în primul rînd, zona metropolitană Washington, unde concentrația de angajați federali este deosebit de mare. Potrivit serviciului resurse umane a guvernului SUA , " 302 000 angajați federali lucrează nemijlocit la Washington".

Baby Boom devine un eveniment comun în perioadele cînd oamenii sînt obligați să stea acasă, potrivit publicației. După viscolul din 2010 pe coasta de est a Statelor Unite, Spitalul Sfintei Cruci în Silver Spring, Maryland, a considerat necesar să mărească personalul pentru a face față afluxului de paciente, care la un moment dat a fost mai mare cu 75 % .

Unii critici se îndoiesc că se va produce un efect similar. În 1965 The New York Times a raportat despre un "baby boom", după o pană de curent majoră în New York , care a durat doar circa 10 ore, dar de această dată, scrie autorul, "deconectarea guvernului" a durat 16 zile. Deci, "numai timpul va arăta cine va fi cîștigătorul în această dispută", scrie jurnalistul. Potrivit prognozelor, un baby boom este așteptat la sfîrșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie a anului următor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав