Cutremure stiri: 506

În România un taur a atacat un polițist care dirija traficul (VIDEO)

26 oct. 2013,, 03:10   Externe
5013 4
Foto: evz.ro
Un polițist din Brăila a fost atacat de un taur în timpul exercitării atribuțiilor în plin trafic, însă a suferit doar răni ușoare, fiind în afara oricărui pericol.

Există multe pericole cînd dirijezi traficul, în special în mijlocul unei intersecții aglomerate. Insa nu prea te gîndești că poți să fii atacat de un taur fără stăpîn.

In timp ce își făcea datoria în orașul de pe malul Dunării, un polițist a fost atacat de taurul care a țîșnit dintre mașini, punînd omul legii la pămînt. Mai mulți martori au alergat să îl ajute pe polițist, care a fost lovit în piept și a suferit răni ce nu îi pun însă viața în pericol.


Angajaţii fermei căreia îi aparţinea animalul au reuşit să îl izoleze într-un gang dintre două blocuri. Aceştia l-au ţinut acolo, blocînd căile de acces cu maşini de teren puse de-a curmezişul, circa 20 de minute, pînă cînd la faţa locului au sosit reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare.

Asupra taurului au fost trase două săgeţi cu tranchilizant, însă doar una dintre acestea şi-a atins ţinta. Abia după ce taurul a început să dea semne că îşi pierde puterile, îngrijitorii săi au avut curaj să intre în gang pentru a încerca să-l imobilizeze. Deşi tranchilizat, animalul a opus o rezistenţă înverşunată, fiind la un pas să îi rănească serios pe cei care aveau curajul să îl înfrunte. Pînă la urmă, a fost trîntit la pămînt, legat cu o funie şi încărcat într-o dubă, fiind dus înapoi de unde fugise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав