Arşiţa stiri: 216
Jocurile Olimpice stiri: 284
Transnistria stiri: 1418

Filat comentează o a treia MOŢIUNE DE CENZURĂ din partea PCRM

26 oct. 2013,, 10:28   Politică
3670 6
Foto : noi.md
Fostul prim-ministru, liderul PLDM, Vladimir Filat este de părerea că, dacă membrii Partidului Comuniştilor vor înainta o a treia moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Iurie Leancă , “ar fi jalinici”. Despre aceasta a declarat Vladimir Filat, în cadrul unui interviu acordat pentru Europa Liberă, citează NOI.md.

“Eu îi văd deja ca fiind jalnici. Eu înţeleg că poţi să foloseşti norma legală, pentru a fi în activitate, poate cu scopul de a menţine anumită stabilitate, în interiorul partidului, de a ţine mobilizat alegătorul care încă îi sprijină. Doar că, în activitatea politică, şi nu contează că eşti la putere sau în opoziţie, responsabilitatea este lucrul cel mai important. Or, acţiunile dînşilor sînt totalmente iresponsabile, care nu oferă soluţii pentru problemele care dînşii le scot în evidenţă” a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM este de părerea că acţiunile PCRM, nu doar creează o imagine foarte proastă partidului, dar ţării în întregime. “Eu chiar, în cazul dat, nu-i înţeleg. Vis-a-vis de moţiuni, nu au decît să înainteze. Guvernul are cu ce răspunde în Parlament. Dar cel mai important lucru este că Republica Moldova are o destinaţie bine definită şi către care mergem, cu paşi cadenţaţi, şi avem, în acest sens, parteneri”, a conchis Filat.

Anterior, Parlamentul a examinat două moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, înaintate de PCRM. Atît prima, cît şi cea de-a doua moţiune au picat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав