X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 288
Transnistria stiri: 1461

Mișin: Voronin nu poate fi un partener în negocieri

29 oct. 2013,, 02:10   Politică
4219 2
Foto: vfokuse.md
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu poate deveni un partener de dialog, iar moțiunule de cenzură împotriva guvernului Leancă sînt doar acțiuni de PR, a declarat fostul comunist, actualul lider al Partidului "Renașterea", Vadim Mișin, la ședința plenară a formațiunii, relatează vesti.md.

"Voronin nu poate fi un partener în negocierile privind formarea unei platforme de stînga consolidate. El nu înțelege că cu oamenii din jur trebuie să vorbești de la egal la egal. Voronin a fost, este și va fi un rege. Aceasta este mentalitatea lui și nu se poate face nimic", - a declarat Mișin.

De asemenea, el a remarcat că moțiunule de cenzură împotriva guvernului Leancă inițiate de PCRM au fost doar acțiuni de PR ale comuniștilor. "Sala de ședințe a Parlamentului a fost folosită pentru acțiunile de PR ale deputaților comuniști. Ei înțelegeau că nu vor aduna 51 de voturi în sprijinul demisiei guvernului, chiar dacă ar vota "pro" deputații partidului nostru și ai Partidului socialiștilor. Iar dacă ei ar aduna voturile necesare, în următoarele 90 de zile în țară ar domni haosul. Actualul guvern lasă mult de dorit, dar demisia sa ar conduce la o înrăutățire a situației", - a subliniat Mișin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав