X 
Cutremure stiri: 506

Plahotniuc despre marea greșeală a partidelor politice

29 oct. 2013,, 10:39   Politică
4049 4
Foto: jurnal.md
Șeful de facto al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a anunțat luni, 28 octombrie că se retrage din Parlament, considrînd că motivul pentru această decizie ar fi grșeala făcută de partid, cre și-a trimis cei mai buni reprezentanți în parlament și guvern.

Acesta a menționat că marea greșeală a partidelor politice este că își trimit „cei mai buni oameni în Parlament și Guvern Guvern și nu mai are cine să se ocupe de partid. Deaceea am luat decizia de a mă retrage din funcția de deputat începînd cu ziua de astăzi”, - a declarat Plahotniuc, subliniind că plecînd din rîndurile deputaților el nu părăsește partidul și politica.

De notat faptul că, la formarea componenței guvernelor Filat și Leancă, Partidul Democrat a cîștigat controlul asupra unui număr de ministere-cheie , inclusiv Ministerul Economiei, care este în prezent condus de un reprezentant al PDM, Valeriu Lazăr, Ministerul Protecției Sociale, condus de Valentina Buliga, ministerul Transporturilor condus de Vasile Botnari, Ministerul Agriculturii condus de Vasili Bumacov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав