Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Vladimir Plahotniuc îi răspunde lui Dodon și Sturza

29 oct. 2013,, 10:57   Politică
5448 4
Foto: noi.md
Prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, reacționează la comentariile făcute ieri de unii politicieni, după ce a anunțat că renunță la mandatul său de deputat.

În special, democratul s-a referit la declarația liderului socialiștilor, Igor Dodon, și cea a fostului premier, Ion Sturza, care sugerează că renunțarea la mandat este cauzată de criza din partid, transmite NOI.md.

“Mă surprinde această abordare cam naivă și lipsită de logică. Probabil nu au reușit să vadă declarația mea sau nu au înțeles că eu mă retrag din Parlament, nu din politică. Mă bucur să văd preocupare pentru evoluția politică a PDM, m-aș bucura să fie cît mai sinceră și îi rog pe toți cei care își fac griji pentru partidul nostru să aibă răbdare pînă la alegeri, mai este ceva timp pînă atunci, iar la final vom trage linie și concluziile necesare. Nu cred că Igor Dodon ar fi avantajat acum de o polemică pe tema procentelor pe care partidele noastre le au în sondaje. Reamintesc că şi la ultimele alegeri au fost unii care făceau pronosticuri că PDM nu va intra în Parlament și va obține un scor mic la alegerile locale. Realitatea a demonstrat cît de tare s-au înșelat”, a comentat Plahotniuc pe o rețea de socializare.

Democratul a precizat că motivul principal care a dus la retragerea lui din Parlament este “că vreau să-mi direcționez energia spre activitatea de partid, spre consolidarea Coaliției, asta într-un moment în care comuniștii, dar și alți anarhiști, încearcă din răsputeri să producă o nouă criză politică, pentru ca în acest fel să compromită șansele unui rezultat bun la Vilnius si, în general, să discrediteze Moldova în ochii liderilor europeni”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?