Cutremure stiri: 506

Vlad Plahotniuc face dezvăluiri despre relațiile cu unii oameni din PCRM

29 oct. 2013,, 12:19   Politică
5026 4
Foto: noi.md
Eu nu am avut nici relații bune, nici rele cu PCRM. Astfel a răspuns prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, întrebat ce s-a întîmplat între timp că relațiile cu PCRM s-au răcit.

În cadrul unui interviu pentru „Timpul” Vladimir Plahotniuc a recunoscut că a avut relații cu anumiți oameni din acest partid, însă relațiile sînt exact la fel ca și cu oamenii din alte partide.

“Sînt oameni pe care îi apreciez și acum. Și vă asigur că ei nu sînt printre cei pe care îi vedeți mereu la televizor înjurînd și agresînd diferite persoane. Există și în acest partid oameni de calitate, dar ei au fost marginalizați, unii au plecat, alții mai așteaptă, probabil, să vadă cine va cîștiga bătălia internă pe care o dau grupările din acest partid, să nu credeți că la ei lucrurile sînt așa de liniștite cum par din afară, ei duc lupta pentru putere atît pe exterior, cît și pe interior”, a spus Plahotniuс.

Solicitat să comenteze reacția lui Mark Tkaciuk referitor la plecarea lui Plahotniuc , democratul a spus: “Și ce ați fi așteptat să declare Tkaciuk? Că renunță și el la imunitate și la mandat? Haideți să fim realiști, el a avut o reacție politică, chiar amuzantă, dacă poți să o privești cu puțin umor, o reacție în stilul lui. În rest, eu nu am văzut celelalte comentarii și nici nu sînt importante acum. Eu nu am făcut acest gest ca să văd ce zic unii politicieni, fiecare are o opinie, care e direct proporțională cu capacitatea de a înțelege ce se întîmplă”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав